هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی حجابی و بی‌بند و باری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

از خط ملی ۱۵۷۰ اورژانس دانش آموزی چه می‌دانیم؟ | دختران دانش آموز در صدر تماس های اورژانسی

  • کد خبر: ۱۹۱۸۳۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳
از خط ملی ۱۵۷۰ اورژانس دانش آموزی چه می‌دانیم؟ | دختران دانش آموز در صدر تماس های اورژانسی
رئیس مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: اورژانس دانش‌آموزی با شماره تماس ملی ۱۵۷۰ با هدف ارائه مشاوره در خصوص مسائل و مشکلات فردی، تحصیلی و خانوادگی دانش‌آموزان راه‌اندازی شده است.

سید حسن تهامی در  گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز توضیح داد: دسترسی سریع و رایگان به متخصصان موضوعی در زمینه‌های راهنمایی، مشاوره و مددکاری اجتماعی و همچنین اتخاذ رویکردی همدلانه و نوآورانه در ارائه خدمات، اهمیت بسزایی در کاهش نرخ خطرپذیری کودکان و نوجوانان دارد.

وی ادامه داد: برنامه نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان با سرواژه «نماد» به عنوان یکی از سرفصل‌های آموزش و پرورش برای مراقبت از دانش‌آموزان شکل گرفت و در دوره کرونا که ارتباط دانش آموز با محیط مدرسه قطع شده بود، این خط مشاوره فعالیت خود را گسترده‌تر کرد.

تهامی افزود: در حوزه آسیب‌های اجتماعی، اورژانس دانش‌آموزی خراسان رضوی با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ بهزیستی همکاری گسترده‌ای دارد و ما پس از وصول مشکلات و آسیب‌های دانش‌آموزی اعم از کودک آزاری، اقدام به خودکشی، ترک تحصیل اجباری، فرار از منزل و... با هماهنگی و همراهی مددکاران بهزیستی به دانش آموز کمک می‌کنیم.

وی یادآور شد: در موضوعاتی مانند مواد مخدر یا بزهکاری دانش‌آموز زیر ۱۸ سال، کلانتری‌ها و قوه قضائیه نیز تعامل خوبی با ما دارند و دانش‌آموز با هماهنگی این نهاد‌ها مورد مشاوره و بازتوانی قرار می‌گیرد.

تهامی در پایان تصریح کرد: ما روزانه حدود ۵۰ تا ۶۰ تماس از دانش‌آموزان یا والدین آن‌ها داریم که عمده تماس در کنار مشاوره‌های تحصیلی و فردی، موارد آسیب اجتماعی نیز است و شامل فقر، آوارگی و بی خانمانی، سهل‌انگاری والدین در درس و تربیت کودک، بدسرپرست بودن و ... است که بیشترین تماس‌ها مربوط به دختران دانش‌آموز است.

گفتنی است، خط ملی ۱۵۷۰ خدمات حمایتی، مشورتی و مددکاری به تماس‌گیرندگان که عمدتاً دانش‌آموزان، والدین و فرهنگیان هستند، ارائه می‌دهد. به عبارت دیگر، با شماره‌گیری ۱۵۷۰ از گوشی تلفن ثابت یا از گوشی تلفن همراه (بدون پیش شماره) در محدوده جغرافیایی هر استان، تماس به طورمستقیم به مرکز خط ملی ۱۵۷۰ آن استان که در مرکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی استان مستقر است هدایت می‌شود.

همچنین، موارد متعددی برای ارائه خدمات به دانش‌آموزان و حتی والدینشان وجود دارد مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از: تسهیل دسترسی سریع و بموقع دانش‌آموزان، والدین، فرهنگیان و اعضای خانواده آنان به خدمات تخصصی راهنمایی، مشاوره و مددکاری اجتماعی، مداخله تخصصی سریع و بهنگام در فوریت‌های روانی‌اجتماعی دانش‌آموزان، شبکه‌سازی و استفاده از ظرفیت فناوری در ارائه خدمات حمایتی‌درمانی به دانش‌آموزان، کیفیت‌بخشی به خدمات با بهره‌گیری از متخصصان پاسخ‌گوی آموزش‌دیده، جامعیت‌بخشی به خدمات حمایتی‌درمانی مورد نیاز دانش‌آموزان از طریق رویکرد ائتلافی و نظام‌مند و در نهایت پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های روانی‌اجتماعی دانش‌آموزان.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->